20-jarig jubileum huwelijksgelijkheid : wettelijke erkenning van liefde, vrijheid en gelijkheid

Vandaag is het twintig jaar geleden dat Job Cohen vier stellen van hetzelfde geslacht trouwde. Het was een baanbrekende wereldprimeur voor de toenmalige Amsterdamse burgemeester. Nog meer dan anders was deze historische trouwdag dé dag. Een unieke feestdag die niet alleen voor de kersverse echtparen onvergetelijk was. De wettelijke erkenning voor het homohuwelijk was behalve een historische mijlpaal vooral ook een lichtend voorbeeld voor de rest van de wereld. De trouwdag is dé gelegenheid om een statement te maken. Een statement van liefde, vrijheid en gelijkheid maar ook een stijlstatement. Atelier Munro stelt de bruidegom(s) altijd centraal, of je nu een pak kiest dat past bij een jurk of bij een ander pak. Om samen een onvergetelijke indruk te maken op de grote dag. Bij Atelier Munro weten ze precies hoe ze persoonlijke smaak, een eventueel thema en kleurvoorkeuren optimaal kunnen verbeelden. Net zoals ze weten dat twee mannen in pak zich anders tot elkaar verhouden dan één man in pak en een vrouw in een trouwjurk. Daar houden ze dus rekening mee in het zoeken naar de mooist mogelijke outfit voor één of twee bruidegoms. Tenslotte wordt de harmonie gecreëerd door details te gebruiken die zowel matchen als elkaar aanvullen; precies zoals het hoort in een goed huwelijk.

In samenwerking met magazine Winq, Atelier Munro en Cream PR is er een succesvolle samenwerking ontstaan rondom dit jubileum in de trouwspecial van Winq. Resulterend in een vlammend pleidooi met Atelier Munro's enthousiaste Style Advisor Diederik Deflines waarin hij uitlegt waarom op maat gemaakte kleding echt niet veel duurder hoeft te zijn dan 'gewone' kleding.

En er is meer: een opvallende high-fashionable modeshoot in Winq ed. 107, een Winq Loves pagina en het interview is ook in het magazine geplaatst. 

#winqnl #stylist #pythiatarenskeen #photography #brigittevinckenphotography #ateliermunro #ateliermunrowedding #weddinglook #weddinginspo #groomswear #weddingsuit #ceremonialwear #equality #marriage #queercouples

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter