CREAM PR INTRODUCEERT DE FORCASTER: WEKELIJKSE IGTV’S ALS REACTIE OP DE 1,5 METER-ECONOMIE

Forcaster

Als logisch vervolg op het werken met een online showroom en de recente ontwikkeling van de 1,5 meter economie presenteert Cream PR het laatste nieuws over haar merken via informatieve IGTV’s. Via een directe link zijn de getoonde producten rechtstreeks te reserveren in de online showroom, een inlogcode is hiervoor vereist. Te gebruiken beeldmateriaal en begeleidende persbericht zijn ook direct te downloaden. De collecties worden op video gezet door ons creatief team onder leiding van stylist/content manager Lisanne Pörteners. In de studio, met of zonder model, bij het merk zelf of op locatie, alles is mogelijk. Innovatief, effectiever en efficiënter, maar wel safe.

 

https://creampr.amsterdam/cream-pr-introduceert-de-forcaster-wekelijkse-igtvs-als-reactie-op-de-15-meter-economie/

Quote Annet Goede, oprichter Cream PR:

‘De conventionele persdagen zijn voor ons al langer verleden tijd. Het past niet meer bij deze tijd, online informatie is snel, doeltreffend en informatiever dan een vluchtige blik op de collecties tijdens zo’n dag. We ontmoeten onze (nieuwe) relaties liever tijdens een oprecht een-op-een gesprek. Op deze wijze horen we waar de behoefte ligt, spelen we beter in op vragen en representeren wij onze merken persoonlijk. We zijn dan ook regelmatig op pad om redacteuren, journalisten, stylisten en influencers te ontmoeten, onze relaties zijn ook altijd welkom in onze showroom en natuurlijk plannen we ook afspraken in de flagshipstore van het merk zelf.’

 

Over Cream PR:

Met een authentieke Londonse dubbeldekker werden de redacties en stylisten op locatie bezocht. Iedere week kwam de modebus vol met inspirerende kleding, schoenen-en accessoire collecties op bezoek bij de uitgeverijen of studio’s.

In 2018 werd de grote fysieke showroom aan de Van Hallstraat in Amsterdam vervangen door een digitale showroom, een online hub vol inspiratie, informatie, beelden, filmpjes, uitleenbare items voor (TV)stylisten en items bestemd voor influencers. Via de overzichtelijk ingerichte webshop worden items eenvoudig gereserveerd, verstuurd per post of persoonlijk langsgebracht. Met een klik op de knop worden de packshots en campagnebeelden gedownload.

Cast

Sinds januari zit Cream PR in CAST, handelsplatform voor schoenen, sport en mode te Nieuwegein, centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Met de op te zetten series van Forcasters bieden wij een laagdrempelige methode om de collectie te presenteren aan media en stylisten en matchen we bovendien de beste influencers voor de merken. Vanaf vandaag verschijnen er wekelijks IGTV’s met nieuwe collecties, inclusief korte uitleg. Op basis van een thema of om een specifiek product verder toe te lichten. Te verwachten: deze maand IGTV’s over de hoogzomer collecties, begin juni starten de AW2020/21 collecties.

Alle informatie over de collecties is gemakkelijk vindbaar en toegankelijk op @creampr.amsterdam. In bepaalde gevallen wordt de FORCASTER ‘live’ geïntroduceerd via toepassingen als Zoom met chat, presentatie of interview met de mogelijkheid voor interactie of via Instagram Live.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter