Een kunstwerk doorvertaald naar een paar schoenen, hoe werkt dat

Het is een kwestie van tijd voordat de Oostenrijkse Decasa-zussen ook in Nederland bekend zijn. De Duitstalige bladen, televisiezenders en kranten omarmen de (h)it-zusjes massaal. Waar de kleurrijke werken van Carola en Sabrina normaliter restaurants, straten of zelfs lichamen verrijken, zijn ze nu te bewonderen op de schoenen van het bekende merk ara Shoes.

Wat ontstaat er als je de creatieve geest van twee artiesten loslaat op een schoenen- en tassenlijn? Juist ja. Een unieke collectie. De zussen ontwierpen onder naam van hun Decasa Creative Studio een ara Shoes najaarscollectie in hun herkenbare kleurrijke stijl.

VAN BALLERINA TOT PORTEMONNEE

Leef jij naar het credo joie de vivre? Dan is de kans groot dat deze collectie iets voor jou is. Op de ara Shoes-items prijken zelfverzekerde vrouwen met zonnebrillen en discoballen als oorbellen, gecombineerd met verschillende kleurvlakken. De oplettende kijker spot zelf een vogel. De prints gaan hand in hand met de bruine kleur van het leer, de zool en de veters. Het bamboo-zooltje in de schoen kun je er eventueel uithalen, zodat je gegarandeerd bent van de ultieme pasvorm. De schoenen komen in verschillende sneaker-varianten, een ballerina en een stoere laars. Daarnaast ontwierpen de zussen een schoudertas en portemonnee.

 

MAAK KENNIS MET DECASA

Waar Sabrina verantwoordelijk is voor een modern kunstenaarscollectief dat is ondergebracht in hun Decasa Creative Studio, is Carola een veelgevraagd artiest. Haar werk prijkt niet alleen aan hotelwanden, op straatmuren of in kunstgalerieën, maar ook op lichamen. De kunstenares werd eerder genomineerd voor ‘beste vrouwelijke artiest’ in de Britse Tattoo Industry Awards.

Suits me!” is wat ze graag horen bij ara. Het merk uit het Duitse Langenfeld bestaat al sinds 1949. Het familiebedrijf telt inmiddels 3300 werknemers en ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd schoenen en tassen. Ara Shoes staat bekend om schoenen die zowel mooi en comfortabel zijn als passen bij de stijl, kwaliteitseisen en comfortwensen van de consument. De verkoopprijzen liggen tussen de €89,95 en de €139,95.

https://www.ara-shoes.nl/
 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter