Eerste editie PREVIEW - REFINED TRADESHOW - enthousiast ontvangen

Zondag 11 juli vond de eerste editie van PREVIEW plaats bij CAST in Nieuwegein. Met de totstandkoming van dit fashion event slaat CAST een nieuwe weg in gericht op de modebranche. Onder het genot van lekkere beats, heerlijke streetfood hapjes en lekkere drankjes kwamen retailers en inkopers, media en merkambassadeurs samen op één locatie. Zowel over de laagdrempelige opzet als over de organisatie van het event ontving het management veel positieve reacties.

Tevredenheid over opkomst

De meeste bezoekers waren positief verrast. Enkele bezoekers waren niet bekend met CAST als modeplatform en waren onder de indruk van dit nieuwe initiatief én de locatie. De opzet van het event was kleinschalig, duidelijk en overzichtelijk. Dit werd als zeer prettig ervaren. Hierdoor konden bezoekers in alle rust en gefocust ‘previewen’. Op korte termijn informeert de organisatie over de datum en opzet van een tweede editie.

Caroline Beitler, Beurs Coördinator CAST: “Wij zijn als organisatie tevreden over de kwaliteit van het bezoek. Er zijn ruim 70 individuele winkels geweest. We hopen wel dat er voor de doorloop meer bezoekers naar de volgende editie gaan komen” .

Gemoedelijke sfeer en positieve reacties

Ruim 50 toonaangevende merken stonden klaar voor het debuut van PREVIEW. In de korte aanloop naar het event ontstond zelfs een wachtlijst voor geïnteresseerde deelnemers. Er is bewust gekozen om de eerste editie een sterk op elkaar aansluitend aanbod te presenteren in een kleinschalig universeel concept. Dit betekende dat alle stands door de organisatie in eenzelfde ‘look & feel’ werden ingericht om zo alle deelnemers een gelijkwaardige en productgerichte presentatie te kunnen bieden. Dit concept werd door bezoekers en deelnemers goed ontvangen.

PREVIEW is een nieuw initiatief van CAST in Nieuwegein. De opzet heeft als doel in een ongedwongen sfeer een groep mode-agenturen te bezoeken die samen een duidelijk concept vormen. Een unieke samenkomst van relevante merken voor elementaire winkels.

Luke en Ivo van Thegoodpeople: "Gezellige beurs die focus aanbrengt in een wildgroei in de modewereld".
Maarten en Floor van Lexson: "Geweldig en goed georganiseerd initiatief, positieve mensen, tot in de puntjes uitgewerkt door de organisatie. Ontzettend fijn om elkaar weer face-to-face te ontmoeten. De merken sluiten perfect bij elkaar aan. Gemoedelijke beurs zoals een beurs zou moeten zijn, focus op de fashion en de business. We ontvingen geweldig leuke reacties, de merken matchen en daar komen de juiste klanten op af. We gaan met een goed en voldaan gevoel terug naar Breda en kijken uit naar een goed seizoen."

Over CAST

CAST is hét handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Sinds 1984 wordt in het centraal gelegen Nieuwegein aan de A2 op een efficiënte manier vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Er zijn ruim 150 showrooms gevestigd van (inter)nationale merken. Met een vast bepaald aantal inkoopdagen kunnen inkopers ieder seizoen terecht om nieuwe en doorlopende collecties te selecteren.

CAST is trots merkambassadeur voor meer dan 500 merken.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter