Impact PR geeft je merk kracht

IMPACT PR geeft je merk kracht.
Ben je als merk op zoek naar meer zichtbaarheid in de media, via magazines, blogs, websites, radio en/of TV. Zoek je integere individuals die zich écht aan jouw product/merk verbinden maar wel met een sterk en waardevol bereik. We bevinden ons in een uitdagende periode. Economisch, maatschappelijk en global gezien zijn er veel ontwikkelingen. Het COVID-virus lijkt achter de rug maar heeft veel veranderd en/of in gang gezet. Zowel qua inzicht als praktisch gezien. We werken meer vanuit huis waardoor de behoefte aan nieuwe kleding verminderd of op zijn minst anders is. Grote en bestendige mediatitels stoppen en het lijkt wel of iedereen een slag doet naar het influencerschap. En dan hebben we nog de klimaat issues waar de textielbranche een grote rol in speelt, hoe ga je hiermee om? Daarom.
Moet je nu vooral van je laten horen. Wie en wat wil je bereiken, waar sta je als merk en waar liggen je kansen.Belangrijke vragen om mee aan de slag te gaan. Meer weten of vragen? Mail [email protected]

Daarom.

Moet je nu vooral van je laten horen. Wie en wat wil je bereiken, waar sta je als merk en waar liggen je kansen. Belangrijke vragen om mee aan de slag te gaan.

Bij Cream PR heb je een keuze, of je gaat all the way en het gehele PR pakket wordt voor je opgepakt, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Ofwel je gaat voor de take-ways, je pakt het onderdeel waar op dat moment behoefte aan is, een enkel onderdeel of meer.

Take-aways_denk hierbij aan: persberichten opstellen en versturen, perspakketten voor relevante redacties en stylisten, influencer marketing, een inspirerende shoppingmail of de organisatie, of alleen de guestlist service, van een event. En misschien heb je zelf een vraagstuk.

Hoe het werkt.

  • door transparant te zijn, kennis, inzicht en ervaring te delen > in sterke harmonie werken we samen met onze (media)partners
  • ondersteund door innovatieve technische platforms en handige apps om tijd te besparen en slim te werken
  • gebruik maken van elkaars sterke eigenschappen en mogelijkheden
  • daar ligt de kracht en kunnen we excelleren

Het is allemaal niet zo ingewikkeld, je moet alleen weten bij wie je moet zijn, welke informatie je deelt, wanneer en hoe. That’s all.

En daar is Cream PR toevallig nu goed in, dat durven we schaamteloos te melden. Het zorgvuldig opgebouwde netwerk gedurende de afgelopen 23 jaar wordt nu gekoesterd en onderhouden door founder Annet. Met veel liefde en betrokkenheid. Een bekende PR-rot in-het-vak die met nog veel plezier haar vakkundige kennis deelt. Samen met andere, entrepreneurs, enthousiaste professionals die van wanten weten komen de projecten en ambities tot stand.

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter