Komrads start sharefunding

Het duurzame sneaker label Komrads wil consumenten, fans en iedereen die de planeet een warm hart toedraagt deelgenoot maken van hun filosofie 'sharing is multiplying'. Het is nu de tijd om echt iets te kunnen betekenen. Wordt co-owner en ga mee met Komrads 'zero-impact' visie.

Hoe het begon:

In 2019 lanceerde Komrads de vegan APL sneaker, gemaakt van appelrestanten en overige gerecyclede materialen. Onlangs is de ICNS, de revival van DE festival sneaker uit de 80-er jaren opnieuw uitgebracht. Komrads zou Komrads niet zijn als deze sneaker volledig geproduceerd is uit gerecyclede materialen.

De ontwikkeling van duurzame methoden, de research naar nieuwe technieken en materialen kost veel tijd en geld. Om deze journey succesvol door te zetten heeft Komrads behoefte aan groeikapitaal.

Bovendien geloven de oprichters van Komrads, Mark en Greet dat delen vermenigvuldigen is. En bieden zij nu de unieke mogelijkheid om fans, sneakerlovers en iedereen die begaan is met onze planeet om te participeren in Komrads. De investeringsronde begroot een totaal bedrag van € 500.000. Met een minimale investering van €250 kun je al aandeelhouder worden van het coolste en snelst groeiende sustainable cult Sneaker merk.

Zo wordt je co-owner van het cult merk Komrads:

Over een paar weken worden de aandelen beschikbaar gesteld. Voor Early birds is er alvast de mogelijkheid om aandelen te reserveren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je deze unieke kans niet gaat missen. Zodra de investeringsronde van start gaat is er een 48 uur voorsprong om je investering te bekrachtigen. Hierna worden de aandelen voor iedereen beschikbaar gesteld. Om jouw aandeel vast te reserveren klik je hier.

Omzet verdubbeld:

Steeds meer bedrijven zien in dat de bronnen van onze planeet beperkt zijn en gaan op zoek naar footwear & kleding gemaakt van gerecyclede en hergebruikte materialen. Daarom belooft Komrads om een sneaker te maken met de laagst mogelijke impact. Komrads is in 2020 aanzienlijk gegroeid en is erin geslaagd haar omzet te verdubbelen tijdens de moeilijke Corona-periode. Door zich te concentreren op de e-commerce strategie en het agentennetwerk uit te breiden. Komrads is nu in bijna alle West-Europese landen vertegenwoordigd en te koop via de retailkanalen. Binnenkort verwacht Komrads ook de overstap te maken en uit te breiden naar USA, Japan en Zuid-Korea.

Over Komrads:

Ondernemersduo en wereldliefhebbers Mark en Greet, hebben in 2015 het sneakerlabel Komrads opgericht. De allereerste 100% vegan sneaker collectie in België vervaardigd uit appel-leer en gerecycleerde materialen. De start van hun zero-impact avontuur en belofte om van de wereld een mooiere plek te maken om op te leven. Het design van de sneakers is tijdloos en ontworpen met een groot respect voor natuur én mens. Hiermee drukt Komrads mee zijn stempel op slow fashion binnen de mode industrie. Let's make a difference, feet first!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter