ara shoes

Geen producten gevonden...

Als we alle trendanalisten mogen geloven wordt comfort steeds belangrijker in de mode. Komt dat even mooi uit! Want comfort is nou net de core business van ara. In de SS 21 collectie zien we daarvan weer flink wat voorbeelden.

Sporty fashion designs gecombineerd met allerlei innovaties, een grote selectie aan kleuren en hoogwaardige materialen domineren dit voorjaar/zomer de ara collectie. Metallic en aquatinten overheersen de kleuren, maar ook ingetogen en natuurlijk ogend sand en camel of juist wat vollere tinten als cognac en whiskey zijn zeer aanwezig. Soepele materialen als kalfs- en geitenleer, velvet chevreau, nubuck of het geheel nieuwe ara Bamboo zorgen ervoor dat de schoenen er niet alleen fantastisch uitzien maar ook superzacht aanvoelen.

De ara Fusion4 modellen zijn razendsnel populair geworden, niet alleen door hun fashionable look, maar ook door hun zeer comfortabele Dynergy zool. Twee uiteenlopende versies van de fusion4 springen direct in het oog omdat ze zo verschillend zijn. Een model met degradé pasteltinten verlopend van roze via geel naar groen en blauw. En in sterk contrast hiermee een fusion4 waarin de maritieme kleuren rood, wit en blauw opvallend zijn verwerkt.  Nieuw voor SS 21 is dat het zachte ara Bamboo nu niet alleen als voering, maar ook als bovenmateriaal wordt toegepast. In casual kleurencombi’s wordt de street style van de Fusion4 zo ook perfect voor het thuiskantoor.

Over ara

“Suits me!” is wat ze graag horen bij ara. Het merk uit het Duitse Langenfeld bestaat al sinds 1949. Het familiebedrijf telt inmiddels 3300 werknemers en ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd schoenen en tassen. De mix van mode, comfort en innovatieve materialen is hierbij leidend. Maar de schoenen en tassen moeten niet alleen passen bij de stijl, kwaliteitseisen en comfortwensen van consumenten.