Gioseppo

Gioseppo wist beide landen al eerder te veroveren met trendy schoenen en sandaaltjes voor kids. Vanaf 2020 is de damescollectie van het Spaanse merk ook verkrijgbaar in de Benelux. Een originele, avant-garde schoenencollectie voor dames, ideaal voor dagelijks gebruik. Volledig in lijn met de pay-off van het merk: Have a nice day!
In 1991 is Gioseppo opgericht, het idee ontstond al veel eerder bij José Navarro Pertusa. Na jarenlang in de schoenenindustrie te hebben gewerkt, realiseerde José zijn droom: het opbouwen van een eigen merk. Met Gioseppo creëert Navarro schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen met de typische, kleurrijke Mediterrane signatuur. Het familiebedrijf, ook José’s dochter en drie zonen werken bij Gioseppo, levert wereldwijd schoenen aan winkels in tachtig landen. 
Die wereld komt ook bij elkaar in het hoofdkantoor waar de collecties worden ontwikkeld. Het team bestaande uit professionals afkomstig uit landen variërend van Duitsland en Italië tot Canada en Paraguay werkt samen met de hartverwarmende familie Navarro. Elk seizoen zien ruim 600 nieuwe designs hier het licht in dit moderne, eigentijds ingerichte en transparante bedrijfspand. Een locatie waar, in Picasso’s woorden, “when inspiration comes, it will find us working”.   
Ook bij de productie van de schoenen, die zowel in Spanje als Azië plaatsvindt, staan duurzaamheid en sociaal ondernemerschap voorop. Immers, sinds 2001 is Gioseppo al SGS ISO 14001 en SGS ISO 9001 gecertificeerd, waarvoor ook periodieke controles worden uitgevoerd. Deze certificaten zorgen ervoor dat productieprocessen op het gebied van kwaliteit- en milieumanagement steeds worden getoetst en geoptimaliseerd en voldoen aan wettelijke eisen. Bij die  procedures zijn ook alle medewerkers en partnerbedrijven van Gioseppo betrokken.