Ipanema

Geen producten gevonden...

Een zomers gevoel met een duurzame filosofie.

De slippers, slides en sandalen van Ipanema voelen goed, staan goed en doen goed.

Duurzaam voelt goed, staat goed en doet goed. De slippers, slides en sandalen van Ipanema zijn comfortabel, modieus én 100% recyclebaar. De kleurrijke lifestyle op en rondom het iconische Ipanema Beach bij Rio de Janeiro wordt door het slippermerk vertaald in vrolijke, swingende en opvallende footwear. Het anatomisch voorgevormde, superzachte Flexpand voetbed zorgt voor stabiliteit, een goede pasvorm en daardoor uren aan onafgebroken draagplezier.

Ipanema’s zijn op en top en door en door Braziliaans. De tropisch bruisende vibe van het beroemdste strand ter wereld is duidelijk zichtbaar in elke slipper, sandaal of slide. Mode, muziek, en kunst zijn ook inspiratiebronnen voor de verschillende Ipanema-collecties die steeds blijven veranderen en vernieuwen. En door de duurzame productie van hun footwear laat Ipanema zien zich verantwoordelijk te voelen voor hun land van herkomst. Voor de productie van alle Ipanema’s wordt namelijk zo min mogelijk water en energie gebruikt en zoveel mogelijk hergebruikt. En omdat Ipanema’s in meer dan 100 landen wereldwijd verkocht worden, verspreiden ze wereldwijd een zonnig en onbezorgd gevoel van vrijheid met als basis een duurzame filosofie.

De steeds weer verrassende slippers, slides en sandalen van Ipanema zijn urban, maar ook modieus, heel fijn om te dragen in de stad, op het terras en natuurlijk zijn ze altijd klaar voor het strand. En vanwege het duurzame karakter voelt een Ipanema dubbel zo goed. Always new, always Ipanema.