Twelve Million

Geen producten gevonden...

Wij zijn Twelve Million (XII MLN). Een knitwearmerk met een missie. We geloven in een toekomst waarin afval niet bestaat. Waarin kleding niet alleen mooi is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Daar maken we ons hard voor, elke dag weer. Door unieke producten te maken met aandacht, die een leven lang meegaan en kloppen in alle opzichten. Van een tijdloos design tot duurzame materialen. Van respect voor de makers in onze eigen fabrieken tot een eerlijke prijs voor jou. We pakken onze verantwoordelijkheid, we doen wat we zeggen en we doen het elke dag weer beter. Doe met ons mee en kies ook voor mooi in alle opzichten. Zo maken we samen het verschil.

De toekomst is circulair, daar zijn we van overtuigd. Maar er moet nog veel gebeuren. Fast fashion wordt steeds faster en vaak hebben mensen geen idee waar en door wie hun kleding precies is gemaakt. Kleding is een massa- en wegwerpproduct geworden en de cijfers liegen er niet om: in Nederland wordt nog steeds jaarlijks 235 miljoen (!) kilo kleding weggegooid. Dat moet anders. En het kán ook anders.

Daarom zijn we Twelve Million (XII MLN) gestart. Een oerhollands kledingmerk met een duurzame missie. We pakken alle schakels in ons ontwerpproces en onze keten bewust aan. We weten waar onze kleding wordt gemaakt, we doen wat we zeggen en we doen dat met liefde.

Stylisten, redacteuren en influencers kunnen pieces lenen voor artikelen, productshoots, TV producties en content op social media.

Als tegenprestatie vragen we om een naamsvermelding of mention van Twelvemillion, tag en # naar @twelvemillion en @creampr.amsterdam.

Log in bij MIJN ACCOUNT, rechts bovenin, hier kun je ook een inlogcode aanvragen.