OVER ONS

 

Cream PR is in 1998 opgericht door Annet Goede. Met een authentieke Londense dubbeldekker werden de redacties en stylisten wekelijks op locatie bezocht. Voor een collectiepresentatie aan huis of om direct kleding uit te lenen arriveerde de modebus vol met inspirerende kleding, schoenen-en accessoire collecties bij de uitgeverijen of studio’s. 
Na enkele jaren succesvol 'on-the-road' te zijn geweest, werd de dubbeldekker te klein om alle merken optimaal te kunnen presenteren. In 2005 nam het in fashion en footwear gespecialiseerde PR en communicatie bureau zijn intrek in het creatieve stadsdeel in Amsterdam Westerpark. Een indrukwekkende portfolio, zie hieronder een selectie, van gerenommeerde (inter)nationale merken, ontwerpers en organisaties maakten deel uit van Cream PR.
Times are changing... print magazines breiden zich uit naar online, de opkomst van influencers en bloggers maakt dat de vraag naar slimme, efficiënte digitale systemen groeit! Als reactie hierop werd begin 2018 de grote fysieke showroom aan de Van Hallstraat vervangen door een eigentijdse digitale showroom, een online hub vol inspiratie, informatie, beelden, filmpjes, uitleenbare items voor (TV)stylisten, redacties en items bestemd voor influencers. Via de overzichtelijk ingerichte webshop worden items eenvoudig gereserveerd, verstuurd per post of persoonlijk langsgebracht. Met een klik op de knop worden de packshots en campagnebeelden gedownload.
Niet wetende op dat moment hoe snel het corona tijdperk zijn intrede zou doen, maar doeltreffender had de afgelegde journey niet kunnen zijn. Ook zijn we weer terug naar het startmoment waarin er optimale service verleend wordt voor redacteuren, stylisten, influencers op zoek naar nieuwe items, trends en inspiratie.
Team:
Cream PR werkt enkel met (freelance) specialisten, omdat elk project weer om specifieke kennis vraagt en een eigen aanpak.
Met de inzet en expertise vanuit journalisten, redacteuren, fotografen, stylisten en social media content experts, allemaal die-hards op hun vakgebied, wordt know-how in huis gehaald om het project zo optimaal mogelijk af te leveren. 
Zo leveren we creatieve projecten af op basis van de laatste trends, overzichtelijk en efficiënt en houden we de budgetten nauwlettend in de gaten!
Het contact en de coördinatie vindt steeds plaats met de oprichter, Annet Goede, een door de wol geverfde PR en communicatie expert met een extensief netwerk, door de jaren heen opgebouwd en een flink pakket aan kennis en ervaring. 
Door de toepassing van efficiënte software systemen kan er snel geschakeld worden, werken we efficiënt en optimaal. 
Locatie:
De showroom, opslag van items en de locatie van waaruit de projecten aan worden gestuurd is CAST, handelscentrum voor schoenen, sport en mode waar Cream PR begin 2020 is ingetrokken. Met ruimte voor een fotostudio waar video's op worden genomen om geplaatst te worden op IGTV of YouTube, een creatief team aan de slag is om campagne-en studiobeeld te schieten of plannen gesmeed worden tijdens een brainstorm sessie met het gehele team.
 
Selectie merken waarvoor PR is ingezet