AllGoods

Community van true fashion, footwear & lifestyle labels, dat het gehele jaar door verschillende activiteiten ontwikkelt, met als doel: het creëren van impactvolle public relations binnen het vakgebied textiel en fashion, rondom circulariteit, duurzaamheid en inclusiviteit. Er is vanuit koplopers al veel kennis verzameld en tegelijkertijd zijn er vanuit de consument veel vragen, zoals:

 

      • welke producenten zijn nu echt duurzaam?
      • Wanneer wordt duurzaamheid als marketingtool ingezet?
      • Wanneer zet een modelabel een eerste stap in de goede richting?
 
Om AllGoods te introduceren is er een serie podcasts gemaakt.
In 'Koplopers in fashion' gaat Annet in gesprek met 3 organisaties die zich al geruime tijd inzetten voor een duurzame en/of circulair productie proces.
Podcast 1: Met trots kondigen we onze eerste podcast van 'Koplopers in fashion' #1 aan, met Daniel Beernink van het duurzame modelabel Rhumaa. In deze podcast hebben we het over duurzaamheid en circulaire mode. Wil je meer weten over de achterliggende gedachte en opzet van een groen bedrijf waarvan de kern duurzaam is en tegelijkertijd meer horen over inclusiviteit en transparantie? Luister dan naar deze podcast.
Podcast 2: Onze tweede podcast van 'Koplopers in de mode' #2, met changemaker en oprichter van Loop.a life en Brightloops: Ellen Mensink. In deze podcast praten we over duurzaamheid en circulaire mode. Wat maakt een product circulair en wat is er hiervoor nodig, hoe verlopen de processen? Een lange periode van onderzoek en investeringen van tijd en geld gaat hieraan vooraf.
Podcast 3: Onze derde podcast van 'Koplopers in de mode' #3, met Sietske van Geel van Leger des Heils x ReShare. In deze podcast praten we over duurzaamheid en circulaire mode. Wil je alles weten over het proces van gedoneerde kleding, het sorteerproces en het opnieuw aanbieden van de kleding? Dan is deze podcast misschien interessant voor jou.
Luister hier de podcasts op Itunes en hier via Spotify.