BRAND PR

Wil je jouw merk de aandacht en uitstraling geven die het verdient? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om een productintroductie, een totale re-branding of een  eenmalige boodschap.
Ons team met experts brengt jouw merk energiek, passend en levendig onder de aandacht van de meest relevante redacteur of journalist, die ene influencer, en die stylist die toevallig werkt voor die presentator die jij in gedachte hebt.
Vanuit een doordachte en spitsvondige strategie werken we aan dé presentatie van jouw merk. Met behulp van aantrekkelijke visuals, al of niet aangevuld met beeldcreatie en puntig geschreven teksten bieden we de content aan gerichte media aan. Redacties waarvan we weten waar zij mee bezig zijn, wat past en waar zij geïnteresseerd in zijn.
We zijn bekend met alle vormen van media, offline en online, Radio & TV, podcasts, dag/week/maandbladen, blogs en onafhankelijke websites, you name it. Of we het nu hebben over  mode-en lifestylemagazines of opiniegerichte media, groene influencers of een bekende Nederlander. Ons netwerk reikt ver.
 
Hoe het werkt:
stap 1.
Na een inhoudelijk gesprek waarin jij aangeeft waar je op zoek naar bent, dit kan zijn conversie online, groei naamsbekendheid of meer zichtbaarheid in media en bij influencers, maken wij een financieel voorstel. Maar misschien wil je wel iets anders, dat horen we ook graag.
stap 2.
Is een oriënterende meeting (covid proof) met de betrokken experts als bijvoorbeeld een strateeg of een creatief waarbij we van start gaan met het doornemen van de huidige positionering van jouw merk, facts, ideeën en doelstellingen. Gezamenlijk komen we tot een duidelijke start van een te volgen en verder uit te werken communicatiestrategie. Als merk heb je meteen iets in handen en kunnen we overgaan naar de derde stap: we gaan aan de slag!
We dragen merken met een duurzame kern een warm hart toe, het is onze ambitie om steeds meer exclusief voor circulaire of duurzaam opererende merken te werken. Belangrijk voor iedereen, de mensheid en maatschappij.
Onze kennis, netwerk en ervaring gaat terug naar 1998, wil je hier meer over weten, lees dan hier: Over Ons