IMPACT PR

WIL JE JOUW MERK DE AANDACHT GEVEN DIE HET VERDIENT?
 
Aarzel dan niet om contact op te nemen. Of het nu gaat om een productintroductie, een totale re-branding, een team coaching of een eenmalige boodschap.
Ons team met experts brengt jouw merk energiek, passend en levendig onder de aandacht van de meest relevante redacteur of journalist, die ene influencer, en die stylist die toevallig werkt voor die presentator of BN-er die jij in gedachte hebt.
Vanuit een doordachte en spitsvondige strategie werken we aan dé presentatie van jouw merk. Met behulp van aantrekkelijke visuals, eventueel aangevuld met beeldcreatie en puntig geschreven teksten bieden we de content aan gerichte media aan. Redacties waarvan ik weet waar zij mee bezig zijn, wat past en waar zij geïnteresseerd in zijn.
Ik ben bekend met alle vormen van media, offline en online, Radio & TV, podcasts, dag/week/maandbladen, blogs en onafhankelijke websites. Of we het nu hebben over  mode-en lifestylemagazines of opiniegerichte media, groene influencers of een bekende Nederlander. Mijn netwerk reikt ver.
 
HOE HET WERKT
 
1. Tijd voor een kennismaking, na een inhoudelijk gesprek waarin je aangeeft waar je op zoek naar bent, dit kan zijn conversie online, groei naamsbekendheid of meer zichtbaarheid in media en bij influencers, maak ik het kostenplaatje concreet. Of het nu een bescheiden start is of een grote rebranding, ik ondersteun met net zoveel plezier grote, kleine of opstartende ondernemers.
 
2. Tijd om plannen te maken, maar eerst tackelen we jouw vraagstuk in een oriënterende meeting met de betrokken experts als bijvoorbeeld een strateeg of een creatief waarbij we van start gaan met het doornemen van de huidige positionering van jouw merk, facts, ideeën en doelstellingen. Gezamenlijk komen we tot een duidelijke start van een te volgen en verder uit te werken communicatiestrategie. Als merk heb je meteen iets in handen en kunnen we overgaan naar de derde stap: we gaan aan de slag! Of je pakt het zelf verder op met je eigen team.
 
Merken met een duurzame kern wordt een warm hart toegedragen. Het is mijn persoonlijke ambitie om steeds meer voor circulaire of duurzaam opererende merken te werken. Belangrijk voor iedereen, de mensheid en maatschappij.
 
Mijn kennis, netwerk en ervaring gaat terug naar 1998, wil je hier meer over weten, lees dan hier verder.
 
Heb je een vraag voor ons, feel free en vul onderstaand formulier in, binnen 24 uur ontvang je een reactie.

 

[powr-form-builder id="b7fde9fe_1633945460"]